Дарина Павлова все по-често започва да си спомня за времето,

...
 Дарина Павлова все по-често започва да си спомня за времето,
Коментари Харесай

Дарина: С Илия Павлов бяхме един за друг

 

Дарина Павлова все по-често стартира да си спомня за времето, когато живееше с Илия Павлов, преди да го гръмнат през  2003 година Тя написа прочувствено послание, отдадено на починалия й брачен партньор Илия Павлов. Оказа се, че на днешната дата двамата имат 30-годишен сватбен празник.

" Няма значение дали ти си бил съвършен или аз съм била съвършена - стига да сме били съвършени един за различен, любовта ще живее вечно!!! Любов като нашата идва единствено от живота ", написа в Инстаграм вдовицата на един от най-богатите българи, добавяйки хаштагове #onthisday 30 years #aniversary #love #forever, представена от дир.бг.

" Илия Павлов е мъжът на моя живот, никой различен. Любовта с Илия ми даде всичко. Срещата с него бе напълно инцидентна и в никакъв случай не съм мислила, че той ще е мъжът на моя живот. Нещата се развиха от единствено себе си и сред нас пламна обич. Ние бяхме един тандем. Бяхме безусловно всичко. Когато на мен ми липсваше нещо, той ми го даваше, когато на него му липсваше, аз му го давах. Даже не беше нужно да си приказваме. От взор разбирах какво би трябвало да се направи. Той също, което е необичайност, изключително когато един мъж пораства бързо напред в обществото и натрупа капитал. Илия ми даде всичко, както, допускам, и аз на него ", е казвала в изявленията Дарина Павлова. Тя показа още, че портретът му непроменяемо стои в стаята за закуска в дома й в Съединени американски щати.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР